Cel mai apropiat
spinner

 Este posibil ca pliantele să nu fie valabile în toate magazinele locale.

Dedeman - cataloage şi oferte

 

În primul rând, nu te grăbi

Dedeman este magazinul preferat al românilor atunci când vine vorba despre produse pentru casă, indiferent că vorbim despre parchet, mobilă bucătărie, tapet sau consumabile pentru cei pasionați de meșterit. Chiar dacă vei găsi mereu prețuri bune, ar trebui să știi că periodic apar reduceri substanțiale la anumite categorii de produse. Așa că dacă nu e nimic urgent, mai bine aștepți o vreme și intri regulat pe https://www.dedeman.ro. Acolo vei avea acces la un catalog cu oferte promoționale, în care s-ar putea să găsești ceea ce te interesează la un preț mult mai avantajos.

Programează-ți renovările pentru iarnă

Chiar dacă nu e cel mai popular anotimp pentru a face renovări serioase prin casă, există totuși un motiv destul de important pentru care s-ar putea să-ți schimbi părerea. Asta deoarece în ultima vineri din luna noiembrie vei găsi oferte de nerefuzat cu ocazia Black Friday. Deși în mod mod normal această zi este cunoscută pentru reducerile la electrocasnice, în ultimii ani mai toate magazinele au început adere la mișcarea globală a vinerii negre, iar Dedeman nu face excepție. Vei găsi canapele, covoare sau materiale de construcții la prețuri reduse chiar și cu 50%, așa că ar fi bine să iei în calcul această variantă pentru investițiile mai serioase.

Cumpără online dacă știi exact ce vrei

Când vine vorba de vânzare online, materialele de construcții nu sunt chiar așa de populare. Dar dacă intenționezi să cheltuiești o sumă considerabilă de bani pentru un volum mai mare de produse, poți lua în calcul și această variantă. Magazinul pune la dispoziția clienților o întreagă flotă de vehicule care îți vor aduce cumpărăturile acasă, lucru care te va scuti de multă bătaie de cap și timp pierdut prin traficul aglomerat. Așa că nu uita să stai cu ochii pe site-ul oficial și să ai la îndemână o listă cu lucrurile pe care vrei să le cumperi.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - bunuri de uz casnic, unelte și hobby