Brico Depot - cataloage, magazine și orar

Cataloage Brico Depot

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Brico Depot

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.280 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix. Kingfisher deține de asemenea, și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia.

Produse

Conceptul Brico Depot se bazează pe 2 piloni esențiali : preturi mici si stocuri mari. Prin mărcile proprii, Brico Depot accentuează si mai mult acești piloni de baza. Calitatea produselor marca proprie este verificata permanent in laboratoare acreditate iar inginerii grupului Kingfisher lucrează pentru îmbunătățirea lor continua. 
Printre produsele Brico Depot se numără sculele electrice Titan și sculele electrice Energer ideale pentru lucrări de renovare in gospodărie.

BODNER oferă o gama larga de becuri, in diverse forme si puteri variate, atât lumina calda cat si rece. Dedicate economiei de energie, becurile Bodner sunt structurate pe 2 categorii: eco-halogen, CFL (economic clasic) si LED.

Renaulac Vopsea profesională, de înaltă calitate, uşor de folosit de către profesioniști, dar şi de pasionații de DIY. Produse cu lavabilitate ridicată şi aderență excelentă la stratul suport.

Andersen - baterii baie si bucătărie, cu design variat si atractiv, create pentru utilizare de durata in gospodarii, 5 ani garanție

JCB – o marca de renume in construcții, in special datorita utilajelor grele pe care le produce; este ideala pentru specialiștii ce utilizează intens aceste produse.

ForgeSteel Accesorii universale pentru unelte electro-portative, construite din aliaje speciale, testate in toate lucrările de renovare.

Servicii

Brico Depot oferă serviciul de comenzi speciale, serviciul de livrare a mărfii la domiciliu, debitarea plăcilor lemnoase, mixare vopsele și tencuieli, serviciul de retur, serviciul de garanție, posibilitatea achiziționării produselor în rate, ramburs de două ori diferența de preț a unui produs găsit în alt magazin mai ieftin, cardul Brico Depôt, serviciul gratuit de probă gratuită și punere în funcțiune pentru produsele achiziționate de la Brico Depot, serviciul de consultanță și serviciul de confecționare chei.

Magazine

Astăzi, Brico Dépôt România deţine 34 magazine. Pentru oferte, consultați https://www.bricodepot.ro și cataloagele Brico Depot.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - bunuri de uz casnic, unelte și hobby