Hornbach - cataloage, magazine și orar

Cataloage Hornbach

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Hornbach

HORNBACH a fost prima companie din Europa care a inaugurat în anul 1968 un magazin combinat de materiale de construcții şi articole de grădină.

În 2009 se deschide cel de-al treilea magazin din România la Brașov. În 2015, în luna octombrie, pe data de 14, HORNBACH deschide la SIBIU cel de-al șaselea magazin în România și crește în decembrie 2015 la un număr de 150.000 de fani pe pagina de Facebook din România.

Produse

Produsele cu marca ARON sunt fabricate în conformitate cu cele mai moderne metode de fabricație, fiind supuse unui control permanent și strict de calitate. Ferestrele sunt cele care transformă o casă într-un cămin adevărat. Ele sunt legătura cu lumea exterioară şi lasă să intre numai ce vă trebuie pentru starea de bine: razele soarelui şi aerul curat pentru a respira liber.

Bateriile AVITAL pentru baie și bucătărie sunt disponibile într-o gamă variată, pentru toate stilurile. 

Marca for_q oferă produse rezistente la intemperii pentru irigarea grădinilor, la un raport calitate-preț foarte bun. Produsele for_q pot fi combinate cu toate sistemele de irigare uzuale. Sistemul hidraulic, Hydraulic System®, cu programator pentru irigare și senzor de sol economisește timp și resursele de apă.

Mașinile mărcii J.C. Schwarz contribuie la realizarea tuturor proiectelor, indiferent cât de mari sunt acestea. Fie că este vorba despre beton, fier sau lemn – noua mașină este făcută pentru sarcini dificile și utilizare de lungă durată.

Jungborn - ceramică pentru baie, marca care îmbină designul și calitatea perfect. 
Marca reprezintă design exclusiv, materiale de calitate și funcționalitate de top. Formele clasice ale produselor, cu designul lor clasic, oferă posibilități unice de combinare pentru baie.

Lemnul masiv de la Konsta se caracterizează printr-o prelucrare profesionistă și o foarte bună calitate. Produsele se execută exclusiv din lemne presortate, asigurându-se astfel o cantitate mică de noduri. Pentru producție se vor utiliza exclsiv mărfuri provenite din silvicultura sustenabilă.

Parchetele produse de SKANDOR simbolizează natura pură. Confecționate complet din lemn, permit îmbinarea armonioasă a soluţiilor tehnice şi multimedia moderne cu elemente naturale. Originalitatea materialului poate fi revitalizată de fiecare dată prin rașchetare. Grație proprietății specifice a lemnului, de a absorbi şi elibera umiditatea, parchetele SKANDOR susțin în mod optim climatul interior.

Rulourile, jaluzelele plisate și alte produse Soluna se numără printre elementele indispensabile unei amenajări moderne a spațiului de locuit - ele reglează nu doar incidența luminii, ci pot avea și un efect pozitiv asupra atmosferei. În plus, cu o protecție solară optimă puteți regla clima din spațiul de locuit și puteți economisi cheltuieli cu energia.

Alte mărci pe care le găsiți la Hornbach; basano, FLAIR, Form & Style, Pattfield, Pertura, Solevito și Tenneker.

Magazine

Magazinele Hornbach se găsesc în 6 locații diferite în 4 orașe: București, Brașov, Timișoara, Sibiu. Pentru oferte, consultați https://www.hornbach.ro și cataloagele Hornbach.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - bunuri de uz casnic, unelte și hobby