Digi magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Digi
Digi, cunoscut și sub numele RCS&RDS, este cel mai important provider de internet din România. Fondată în anul 1994, această companie a jucat un rol esențial în poziționarea țării noastre în topul internațional al vitezelor la internet. Începând cu anul 2006, Digi a început să ofere abonamente de internet prin fibră optică la prețuri excelente, făcând astfel posibil accesul la internet de mare viteză pentru un segment însemnat al populației.

Pe lângă serviciile de internet, compania mai oferă servicii de telefonie fixă și mobilă, precum și abonamente TV, toate la prețuri foarte mici. Veți putea astfel să vedeți cele mai noi filme, să ascultați muzica preferată și să aveți acces la toate competițiile sportive transmise fie pe Eurosport, fie pe unul din canalele Digisport. Recepția canalelor TV se realizează prin antenă, iar o mare parte din canale au calitatea HD satelit.

Accesând site-ul https://www.digiromania.ro, vă veți putea loga cu datele de utilizator din contract și veți avea acces la numeroase facilități. Astfel, în secțiunea Contul Meu puteți consulta situația facturilor, precum și a consumului de date pentru telefoane. Totodată, aplicația vă oferă acces la program TV, plata pentru rovinietă sau factura electrică.

De ce să folosești serviciile Digi?
•    Pentru un preț foarte mic ai acces la cele mai bune viteze de internet (pe care le poți verifica cu aplicația Speed Test).
•    Poți accesa aplicația HBO GO direct din contul tău Digi.
•    Vezi online situația exactă a facturilor, precum și consumul de date mobile.
•    Ai acces exclusiv la canalele TV Digi.
•    Poți plăti diverse alte facturi atât online, cât și la unul din sedii.

Locații și program
Digi îți pune la dispoziție toate uneltele pentru o puternică prezență online. Iar partea bună este că cele mai multe orașe din România au sedii Digi — unde poți merge pentru a-ți deschide un contract sau pentru a plăti facturile. Având în vedere numărul foarte mare de clienți, durata procedurilor de conectare poate părea destul de mare, însă așteptarea merită cu siguranță. Programul acestor sedii este variat, așa că e recomandat să intrați aici pentru a găsi detalii și informații utile.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - mobil și internet