Vodafone magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Despre Vodafone

Vodafone este urmașul primului operator GSM din România, cunoscut sub numele Connex și înființat în luna aprilie a anului 1997. În acel moment, piața telefoniei se afla sub monopolul Romtelecom, iar prețurile erau destul de piperate. Însă o dată cu apariția telefoniei mobile, lucrurile s-au schimbat pentru totdeauna.

Fiind principalul competitor al Orange, Vodafone a trebuit să se adapteze în permanență cerințelor pieței și să fie la curent cu nevoile utilizatorilor. De aceea, au avut de-a lungul timpului o activitate intensă pe partea de marketing, fie că vorbim de ofertele cu TV Online și telefoane la discount, fie că ne referim la reducerile pentru HBO GO și ecosistemul intranet destul de variat.

Când vine vorba despre acoperire, e suficient să menționăm că poți urca lejer pe destule vârfuri de munte din țară unde vei putea asculta muzică de pe YouTube direct pe iPhone. Iar dacă ești pe drum și ai uitat să-ți plătești rovinieta, poți rezolva foarte ușor problema asta online, indiferent de distanța față de cel mai apropiat magazin fizic.

 

De ce să folosești serviciile Vodafone

Datorită competiției acerbe, alegerea unui provider de date mobile ține mai mult de preferințele fiecăruia. Vodafone oferă utilizatorilor aplicația online My Vodafone, prin intermediul căreia se poate realiza cu ușurință o reîncărcare a cartelei sau se poate verifica activitatea în cadrul secțiunii Contul Meu. De acolo se pot vedea și opțiunile activate. Pentru a beneficia de toate acestea trebuie doar să vă faceți un cont pe https://www.vodafone.ro și să explorați diversele meniuri.

Vă veți putea, de asemenea, bucura de numeroase oferte promoționale la telefoane de ultimă generație, dar și la abonamente. În cazul în care aveți vreo problemă, personalul care se ocupă de suport vă va răspunde prompt, iar angajații din magazine vă stau la dispoziție pentru orice fel de întrebări.

 

Magazine și program

Vodafone are o prezență puternică pe piață când vine vorba despre numărul de magazine. Veți găsi reprezentanțe în toate orașele de dimensiuni mari și medii din țară. Acolo puteți afla informații despre cele mai noi oferte și puteți testa cele mai noi modele de telefon sau tablete. Programul acestora variază în funcție de locație, așa că puteți intra pe acest site unde veți putea găsi detalii despre cel mai apropiat magazin.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - mobil și internet