H&M magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

H&M
H&M este o companie cu o contribuție semnificativă în arena modei. A fost înființată în anul 1947 de către suedezul Erling Persson și la început vindea exclusiv haine de damă. Primul magazin din afara Suediei a fost deschis în anul 1964 în Norvegia. Peste doar patru ani, după achiziția unei companii producătoare de echipamente de vânătoare, H&M începe să producă și articole pentru bărbați.

Brandul a reușit să se remarce pe segmentul cumpărătorilor de ocazie, care își doresc fie rochii ieftine, fie o haină de blană călduroasă. Cu un catalog destul de stufos și oferte foarte bune în extra-sezon, poți să dai peste încălțăminte fashion la un preț de chilipir și calitate excelentă. Iar dacă vrei niște compleuri damă sau o pereche de pantofi casual damă, cu siguranță vei găsi ceva care ți se potrivește.

În cazul în care nu-ți place neapărat să te eternizezi prin magazine, ai acces la un shop online foarte ușor de folosit la adresa https://www2.hm.com/ro_ro/index.html. Acolo vei putea urmări îndeaproape și sesiunile de reduceri, în cazul în care vreun articol ți se pare cumva prea scump.

De ce să cumperi de la H&M
H&M este un brand foarte bine cunoscut la nivel global, motiv pentru care majoritatea colecțiilor de sezon reprezintă adevărate repere pentru trendurile fashion. Asta înseamnă că în fiecare anotimp vei putea să dai peste articole de calitate, în pas cu moda, la prețuri mai mult decât rezonabile.

Magazinele acestui brand au, de asemenea, o atmosferă plăcută, mai ales că la fiecare vizită poți descoperi oferte apetisante. Personalul este politicos și dornic să-ți răspundă la orice nelămurire ai avea.

Magazine și program
Când vine vorba de locații, H&M se bucură de o prezență destul de consistență pe piața românească. Astfel, pe lângă mall-urile din orașe mari precum Brașov, Oradea sau Brăila, vei putea da peste magazinele acestui brand și în centrele comerciale din localități ceva mai mici. Programul poate varia de la un oraș la altul, așa că la această adresă vei putea găsi magazinul din preajma ta, așa încât să știi sigur orele de funcționare. Spor la cumpărături!

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îmbrăcăminte