Bershka magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Bershka
Bershka este un brand foarte cunoscut pe întreg mapamondul. Compania fondată în anul 1998 face parte din grupul spaniol Inditex, care mai deține branduri cunoscute precum Zara, Stradivarius sau Pull&Bear. Conceptul de bază a fost crearea unor colecții de haine destinate îndeosebi tinerilor, indiferent că vorbim despre rochii, costume de baie, paltoane damă sau ghete bărbați.

Compania a avut o ascensiune fulminantă, reușind în doar câțiva ani să se extindă pe piața internațională și să facă profituri consistente. Orice magazin Bershka beneficiază de un design deosebit, arătând puțin ca o galerie de artă. Nu veți găsi aici sandale puse lângă pantofi sau lângă ceasuri, ci veți descoperi trasee inedite și elemente decorative impresionante. 

Având în vedere faptul că publicul țintă al brandului este hiperconectat la tot ceea ce înseamnă tehnologie, articolele de îmbrăcăminte beneficiază de elemente distinctive. Puteți descoperi o rochie de seară modernă cu influențe clasice, sacouri elegante în culori inedite, sau sandale cu toc foarte comode pentru verile călduroase. Iar pentru sesiunile foto pentru Instagram puteți să alegeți un palton mai excentric sau o pereche de bikini cu imprimeuri amuzante.

De ce să cumperi de la Bershka
Bershka are un statement foarte puternic pe piața internațională a hainelor. Cei care poartă articolele lor sunt conectați la vremurile moderne, sunt în pas cu ultimele trenduri tehnologice și sunt mereu online. Asta înseamnă că dacă nu sunteți o fire foarte sociabilă, veți putea frunzări cataloagele online în căutarea celor mai potrivite ținute.

Produsele acestui brand nu sunt chiar cele mai ieftine de pe piață, dar compensează prin calitatea materialelor și prin îndrăzneala design-ului. Iar varietatea acestora vă oferă posibilitatea de a combina diverse ținute pentru a obține efecte spectaculoase. În plus, dacă veți vizita magazinele în perioada reducerilor veți putea găsi o sumedenie de produse la prețuri excelente.

Magazine și program
Datorită criteriilor stricte de alegere a magazinelor, Bershka are doar câteva zeci împrăștiate în toată țara. Ceea ce înseamnă că dacă locuiți într-un oraș mare, precum Iași, Cluj sau Timișoara, veți găsi cu siguranță un magazin în cel mai apropiat mall. Programul diferă în funcție de locație, așa că cel mai bine ar fi să intrați pe https://www.bershka.com/ro pentru vedea cu exactitate orele de funcționare.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îmbrăcăminte