Pepco - cataloage, magazine și orar

Cataloage Pepco

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

PEPCO

Retail discounter cu o rețea la nivel european care oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

Clienții au acces facil la toate produsele de care au nevoie pentru a-și îmbrăca familia, dar și pentru a-și îngriji și decora locuințele, la cele mai mici prețuri.

PEPCO dorește să-și desfășoare activitatea în mod echilibrat, concentrându-ne asupra principalelor trei direcții de dezvoltare, și anume: oamenii, procesele și gama de produse.

Produse

Produse pentru copii

Micii aventurieri vor îndrăgi cu siguranță colecțiile PEPCO, inspirate din natură și de animalele din junglă. Nelipsiți din colecție sunt și supereroii lor preferați, desigur.

Produse pentru adulți

Cele mai noi tendințe a cele mai mici preturi. Toate piesele vestimentare sunt realizate din materiale de înaltă calitate, precum in, bumbac sau viscoză. O combinație unică de culori, croiuri și materiale garantează crearea unor ținute de calitate.

Produse pentru casă

PEPCO oferă articole textile practice precum prosoape de ceai sau mănuși de bucătărie, dar și o gamă generoasă de tăvi și vase de gătit, rezistente la căldură.

Jucării

PEPCO oferă o gamă bogată de jucării educative și pentru dezvoltare, pentru cei mici. Aici veți găsi și jucării cu personajele preferate ale copilului dvs.

Pentru detalii, vizitați https://pepco.ro.

Magazine si program de lucru

Primul magazin PEPCO a fost deschis în România în anul 2015 și, la ora actuală, există 89 de magazine răspândite în întreaga țară. Magazinele sunt deschise zilnic între orele 8 și 21. Nu uitați să răsfoiți cataloagele pentru a nu rata ofertele atractive.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îmbrăcăminte