JYSK - cataloage, magazine și orar

Cataloage JYSK

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

JYSK

JYSK este un lanț internațional de distribuție care comercializează „totul pentru casă” şi care este deținut de fondatorul original, Lars Larsen, cunoscut în Danemarca drept cel mai important comerciant care are întotdeauna „o ofertă extraordinară”.

În prezent, Grupul JYSK cuprinde peste 2.700 de magazine în următoarele 51 de ţări din întreaga lume: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakhstan, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia de Nord, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, China, Serbia, Armenia, Muntenegru, Indonezia, Grecia, Singapore, Albania, Vietnam, Malta, Portugalia, Georgia, Bielorusia, Tajikistan, Moldova, Belgia, Kuwait, Dubai și Thailanda.

Produse și mărci

Produsele de calitate pentru grădină de la JUTLANDIA® combină designul contemporan și caracterul funcțional la prețuri accesibile.

Saltelele și pernele WELLPUR din spumă cu memorie ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare, iau forma capului, asigurând, astfel, un suport natural și optim pentru gât și umeri. Suportul echilibrat pe care spuma îl oferă reduce presiunea musculară și articulară și asigură o bună circulație a sângelui, ducând la scăderea tensiunii. 

DREAMZONE® se dedică îmbunătățirii somnului prin soluții pentru saltele și paturi. Încă de la înființarea sa în Danemarca în 2003, aspectele esențiale pe care le-a promovat au fost calitatea și funcționalitatea. DREAMZONE s-a dezvoltat în Scandinavia și oferă cel mai bun raport calitate/preț.  

Produsele textile de calitate superioară de la KRONBORG® îmbunătățesc aspectul locuinței la prețuri convenabile. De la înființarea sa în Danemarca în 1940, KRONBORG a lansat produse de calitate, realizate cu pricepere și măiestrie. Marca scandinavă oferă cele mai înalte standarde de calitate la produsele textile pentru baie, lenjerii de pat, pilote și perne. 

Høie se caracterizează prin calitate, o notă profund scandinavă și dorința de a vă oferi camere de vis. De peste 160 de ani, Høie of Scandinavia și-a lăsat amprenta scandinavă în dormitoare prin plăpumi, perne, lenjerii de pat, saltele și cuverturi de calitate superioară.

Magazine și program de lucru

Jysk si-a extins afacerea si in Romania, intrând pe piața locala in 2007. Jysk deține 15 magazine in marile orașe din Romania precum București, Galați, Constanta si Timisoara. Furnizorii produselor comercializate de către aceste magazine provin din Danemarca, China, Indonezia dar si din Romania. Programul de lucru al magazinelor este între orele 10.00 și 20.00. Pentru oferte, consultați https://jysk.ro și cataloagele JYSK.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - mobilă