Kaufland - cataloage și ofertă specială


În cazul în care căutați pe internet cataloage Kaufland, sunteți în locul potrivit. Avem cele mai noi reviste de la Kaufland, pentru a ne asigura că obțineți cele mai bune oferte și prețuri la magazinul preferat. Dacă vreți să economisiți bani folosind ofertele din cataloagele Kaufland, atunci sunteți în locul potrivit.

Cataloagele actuale

Cel mai apropiat
spinner

 Este posibil ca pliantele să nu fie valabile în toate magazinele locale.

Catalog Kaufland
Cataloage Kaufland - 01.02.2023 - 07.02.2023.
01.02 - 07.02.2023
Valabilitate în toate magazinele Kaufland
 

Urmărește toate ofertele

Magazinele Kaufland sunt la mare căutare în orice colț al României. Popularitatea lor se datorează în primul rând numărului mare de oferte și noutăți ce stau la îndemâna clienților. Iar dacă cei mai mulți vânează produsele alimentare, oferta este mult mai bogată. Poți merge acolo și pentru a achiziționa un grill, un raft metalic, o friteuză cu aer cald sau chiar flori în ghiveci.  Pentru a fi mereu la curent în materie de promoții, poți intra pe https://www.kaufland.ro, unde vei găsi un catalog plin cu produse la preț redus. În cazul în care nu-ți place să te uiți la revista online, o poți răsfoi pe cea tipărită. Kaufland încă mai folosește această metodă de a-și face reclamă, fiind destinată în primul rând persoanelor vârstnice și celor care nu prea folosesc tehnologia.

Profită din plin de prețuri scăzute

Dacă ești client fidel al acestui lanț de magazine, ar fi mare păcat să nu-ți faci un Kaufland Card. Prin intermediul lui vei avea parte de reduceri suplimentare, dar și de acces la tot felul de tombole în care poți câștiga o varietate de premii. Dacă te vei uita cu atenție pe cataloage, vei observa că unele produse sunt la promoție în anumite zile, așa că poți economisi mai mult dacă îți planifici din timp cumpărăturile.

Nu uita de reducerile de seară

Chiar dacă ai acces la toate aceste informații, mai există un secret pe care nu-l știe chiar toată lumea. Unele produse perisabile pot fi achiziționate la jumătate de preț sau chiar mai puțin în cursul serii, chiar înainte de închiderea magazinului. Așa că dacă poți alege, ar fi recomandat să tragi o fugă între orele 20:00 și 22:00, pentru că nu știi niciodată ce surprize poți găsi la rafturile pline cu bunătăți. Așa că dacă vrei să pui un ban deoparte pe întreaga durată a anului, fii la curent cu toate noutățile.

Produse din cataloagele Kaufland

Cele mai noi cataloage

Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri