Reserved magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Despre Reserved

Reserved este un lanț polonez de magazine de haine ce face parte din compania LPP, cel mai mare producător de haine din Europa Centrală și de Est. Primele magazine Reserved au apărut pentru prima dată în Polonia în anul 1999, dar au reușit, de-a lungul timpului, să funcționeze în mai bine de 30 de piețe internaționale, având peste 1700 de magazine în toată lumea.

Compania este cunoscută îndeosebi datorită colaborării cu modele de succes din lumea modei, precum Kate Moss sau Cindy Crawford, care au pozat în rochii de vară, costume de baie, paltoane damă sau sandale cu toc din colecțiile Reserved. Iar produsele lor sunt recunoscute pentru design și pentru excelentul raport preț/calitate.

E bine de știut că într-un magazin al acestui brand nu veți găsi exclusiv rochii de ocazie și haine de damă. Rafturile lor sunt pline și de costume bărbați, pantofi, ochelari de soare, încălțăminte sau cămăși bărbați.

 

De ce să cumperi de la Reserved

Pe lângă notorietatea internațională a brandului, să porți o pereche de blugi bărbați de la Reserved și un rucsac avangardist este un puternic statement de fashion. Dacă adăugăm la toate acestea o pereche de ghete bărbați și un fular excentric, vom obține o garderobă modernă, completă, pe care o puteți achiziționa la un preț foarte rezonabil.

Compania vă oferă și posibilitatea de a vă face cumpărăturile online, punându-vă la dispoziție platforma https://www.reserved.com/ro/ro, plină cu tot felul de colecții interesante. Veți putea găsi aici și haine pentru cei mici, potrivite fiecărui anotimp în parte. Iar dacă aveți răbdare și vreți să vă bucurați de prețuri foarte mici, tot ce trebuie să faceți este să așteptați extra-sezonul și super-reducerile aferente. Mai trebuie menționat faptul că Reserved are o colecție specială, denumită Eco Aware, în care veți găsi haine făcute din materiale ecologice și prin procedee prietenoase cu mediul.

 

Magazine și program

Compania are magazine în cele mai mari orașe din țară precum Timișoara, Bacău, Sibiu sau Craiova. Programul de lucru este, în general, între 10:00-22:00. Există însă și excepții, așa că cel mai bine ar fi să intrați mai întâi aici pentru a găsi datele exacte pentru cel mai apropiat magazin.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îmbrăcăminte