ZARA - cataloage, magazine și orar

Cataloage ZARA

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Despre ZARA

ZARA este o companie ce activează în domeniul articolelor de fashion. Înființată în Spania în anul 1975, compania a avut o ascensiune rapidă atât pe piața spaniolă, cât și pe cea globală, ajungând unul dintre cei mai mari retaileri de articole vestimentare din lume.

Brandul are un mare avantaj față de competitori: poate produce modele noi de rochii de seară, pantofi sau salopete elegante într-un timp foarte scurt. Acesta este motivul pentru care fiecare vizită într-unul din magazinele lor îți va rezerva mereu surprize, rotația produselor realizându-se într-un ritm destul de alert.

Totodată, magazinele acestui retailer găzduiesc produse pentru o gamă destul de largă de persoane. Doamnele pot găsi rochii de vară, paltoane excentrice, genți sau sandale de damă. Bărbații își pot completa garderoba cu ghete, costume bărbați, blugi sau ceasuri bărbați — toate fiind extravagante. Iar cei mici se pot bucura de haine pe măsura lor.

 

De ce să cumperi de la ZARA

Unul din principalele avantaje ale brandului ZARA este prețul foarte convenabil pentru produse de o calitate excelentă. Nu trebuie să-ți golești portofelul pentru două tricouri. În schimb, poți avea acces la articole vestimentare fresh, pe care le poți varia în funcție de stările pe care le ai.

Ba mai mult, dacă reușești să ai răbdare până în perioada reducerilor, te vei simți ca la o căutare de comori, navigând printre nenumărate oferte ademenitoare. Iar dacă nu-ți place neapărat să te eternizezi prin mall-uri, poți intra pe https://www.zara.com/ro, unde vei găsi toată oferta online. Astfel, poți studia pe îndelete întreaga gamă de produse, pentru a găsi hainele cele mai potrivite pentru tine.

ZARA are o politică de marketing foarte deosebită față de restul competitorilor săi. În loc să investească zeci de milioane de dolari în publicitate, compania spaniolă preferă să folosească acești bani pentru dezvoltarea de produse noi.

 

Program Magazine

În general, vei găsi magazine ZARA în cea mai mare parte a mall-urilor din țară, dar și în centrele comerciale mari. Programul acestora variază destul de mult, așa că cel mai bine ar fi să intri pe această secțiune a site-ului oficial, care îți permite să găsești cel mai apropiat magazin din zona în care locuiești.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îmbrăcăminte