Avon informație

Cataloage Avon

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Avon România

Avon Cosmetics Romania si-a început activitatea in anul 1997. Compania a pornit de la 6 zone care acopereau orașul București, ajungând in prezent la 96 de zone la nivelul întregii tari. Astăzi, Avon Romania are un centru de distribuitei in București, la Chiajna, de unde se livrează produse in Romania, Bulgaria, Moldova, Albania si Macedonia. Broșura Avon este cea mai citita publicație de beauty din Romania, cu un tiraj de peste 700.000 de exemplare. A ajuns un nume important pe piața produselor cosmetice in Romania, mai întâi in vânzare directa, iar apoi in competiție cu toate firmele de cosmetice. Drept urmare, in 2001 a câștigat poziția de LIDER PE PIAȚĂ, poziție pe care a consolidat-o începând de atunci.

Donează cu Avon

Despre platformă

De 12 ani, Avon este zi de zi alături de femeile din România și le sprijină în lupta lor împotriva violenței domestice și a cancerului la sân. Până acum s-au donat peste 2,7 milioane de dolari către principalele centre oncologice și organizații partenere, fondurile fiind strânse prin vânzarea produselor sociale cu fundița roz sau simbolul infinitului. În 2014, Avon lansează prima platformă AVON de crowdfunding din lume. Cu ajutorul acestei platforme fiecare poate susține femeile și comunitățile din România în lupta lor împotriva cancerului la sân și a violenței domestice.

Produse

Printre produsele Avon se numără produse de make-up, de îngrijire a tenului, a pielii și a părului, parfumuri, precum și bijuterii. Inițial compania se adresa publicului feminin dar și-a extins oferta și la produse pentru bărbați și pentru copii.

Reprezentant Avon

Avon e mai mult decât o companie de cosmetice. A fi reprezentant Avon înseamnă sa reprezinți frumusețea, sa experimentezi lucruri noi in timp ce te răsfeți cu discount-uri speciale si cadouri din partea Avon.
Avon înseamnă pentru fiecare ceva diferit. O parte dintre reprezentanți prefera sa economisească din plin la produsele pentru ei si familia lor, iar alții își doresc mai mult si accepta oportunitatea de Leadership sau își deschid propriul magazin online.

Pentru detalii despre produse și oferte, consultați https://www.avon.ro și cataloagele Avon.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îngrijire personală și parfumuri