Lady's informație

Cataloage Lady's

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Lady's

Lady's este unul dintre cele mai mari magazine de cosmetice și accesorii din România. Magazinul lucrează cu 14 producători și aduce peste 1100 de produse din 6 țări – Germania, Polonia, România, Bulgaria, Turcia și China. Lady's pune la dispoziția clienților cele mai avantajoase oferte de pe piață sub forma a 45 de mărci de produse și 4 mărci proprii. Lady's se află pe piața românească de 10 ani și este la dispoziția clienților cu o echipă dedicată.

Afiliere

Lady's oferă cel mai avantajos program de afiliere în mediul online. Afiliații sunt persoane fizice și juridice. Din 2013, Lady's are afiliați persoane fizice pentru care plătește obligațiile pentru sănătate, pensie și impozit pe venit.

Produse

Categoriile principale de produse Lady's: parfumuri, deodorante, machiaj, îngrijirea tenului, întreținere corporală, îngrijire personală, îngrijirea părului, produse pentru bărbați, produse pentru copii, suplimente nutritive, bijuterii, ceasuri, borsete și portofele.

Testere îngrijire ten și corp

Atopic skin
Formula delicată, special dezvoltată pentru pielea hipersensibilă, ușor iritată, predispusă la deshidratate și cu un nivel scăzut de toleranță la produsele standard de îngrijire a pielii

Gama anti-gravity lifting 55+ cu puternic efect de lifting și estompare a ridurilor. Produse dermato-cosmetice dezvoltate de medici dermatologici și alergologi. Compoziție parfumată hipoalergenică. Nu conține aditivi de culoare. Fără parabeni. pH- neutru. Se recomandă în special pentru pielea sensibilă, predispusă la iritații și reacții alergice.

Anti-redness med system
Program dermatologic de îngrijire pentru pielea cu capilare dilatate și predispoziție la înroșire.

Tratament împotriva căderii părului cu Placenta și Vitamine
Ajută la stoparea căderii părului și stimulează creșterea sănătoasă a acestuia.

Healthy Happy Family
Ingrediente naturale, atent cultivate și selectate pentru cele mai frecvente probleme ale omului modern. Plante tradiționale cu eficacitate dovedită de sute de ani, dar și descoperiri recente din cele mai variate culturi ale Pământului.

Pentru oferte, consultați https://ladys.ro și cataloagele Lady's.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îngrijire personală și parfumuri