Oriflame informație

Cataloage Oriflame

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Oriflame

Fondată în 1967 de către doi frați şi prietenul lor, Oriflame este în prezent o companie internațională de produse cosmetice și Wellness care folosește metoda vânzării directe în peste 60 de țâri de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice și Wellness suedeze naturale sunt puse în vânzare prin intermediul unei forțe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanți independenți, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.

Cosmetics Oriflame Romania, filiala locală a producătorului suedez Oriflame, este prima companie din domeniul vânzărilor directe de produse cosmetice ce a intrat pe piața românească. În România, Oriflame este prezentă din 1995 şi a devenit "Firesc, Întâia Alegere" pentru toți clienții care caută cele mai bune servicii și cel mai bun raport calitate-preț al produselor cosmetice.

VALORILE COMPANIEI

Solidaritatea, spiritul şi pasiunea sunt cele trei valori fundamentale ale Oriflame. Urmărind aceste valori compania are convingerea că va reuși să ne impună într-un domeniu competitiv al afacerilor şi, în același timp, să își aducă aportul pentru ca lumea să devină un loc mai bun.

Solidaritate

Oamenii care lucrează împreună şi împărtășesc aceleași idei vor obține rezultate mai bune. Ei se motivează reciproc şi știu că eforturile unui colectiv sunt mai eficiente decât ale unei singure persoane

Spirit

Oamenii hotărâți au o atitudine pozitivă şi nu renunță ușor. Ei sunt dedicați scopului pe care îl au şi fac totul pentru a-l atinge.

Pasiune

Oamenii pasionați au puterea să schimbe lumea. Ei cred în activitatea lor şi o desfășoară cu plăcere. În adâncul sufletului ei sunt convinși că se pot remarca printre ceilalți datorită pasiunii pe care o manifestă în munca lor.

Produse

Gama largă de produse cosmetice și Wellness suedeze naturale sunt puse în vânzare prin intermediul unei forțe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanți independenți, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. Oriflame România oferă o gamă vastă de produse pentru îngrijirea pielii, machiaj, parfumuri, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, accesorii, wellness și produse pentru bărbați.

Consultant Oriflame

În calitate de Consultant Oriflame o persoană poate economisi bani pentru produsele de înfrumusețare pe care le cumpără pentru sine, familie sau prieteni și câștigă bani din vânzările pe care le face individual sau grupul tău.

Mulți consultanți Oriflame au hotărât să se dedice total unei afaceri în lumea frumuseții, în timp ce alții aleg să vândă produsele în timpul lor liber pentru a se bucura de un venit în plus. Pentru oferte și produse consultați https://ro.oriflame.com și cataloagele Oriflame.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - îngrijire personală și parfumuri