Lem's - cataloage, magazine și orar

Cataloage Lem's

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Lem’s

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient similar sistemului tip franciză, LEMS a devenit cea mai extinsă rețea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară. Creat pe principiul “Expoziția de mobilă din orașul tău”, magazinul LEMS transmite o stare de spirit: Buna dispoziție de acasă.

Produse

Cataloagele Lem’s cuprind: piese de mobilier pentru sufragerie, living, dormitor, camera copii, baie, bucătărie, o larga varietate de articole ca pilote, plite, chiuvete, mașini de spălat vase, aparate frigorifice, cuptoare, hote, mașini de spălat rufe, așternuturi, protecții pentru saltea, perne, măsuțe de cafea, scaune, fotolii, etc.

Programul Domino știe să se adapteze nevoilor actuale. Cu stil și eleganță, Domino face din dormitor un spațiu intim și unic ce emană calm și seninătate, exact atmosfera care trebuie să domine în orice dormitor.

Livingul Zeppelin este definit prin designul inspirat de aspectul ciocolatei. Balanța cromatică a nuanțelor de salcâm natural conferă livingului un aspect echilibrat şi relaxant.
Se remarcă prin:

Miracco Modern este simplu, practic si plăcut din punct de vedere estetic cu linii plăcute vederii. Se încadrează in ultimele tendințe ale stilului care ne arata însă un minimalism mai viu colorat ca textura (diversitate de decoruri, sticla si lumina, spatii vitrate). Lipsa mânerelor pentru turnuri si suspendate se datorează elegantei stilului si nu este “un capriciu” al producătorului. Folosirea sistemului “apasă pentru a deschide” a devenit astfel o necesitate ce a câștigat admirația clienților LEMS. Mânerele comodei accentuează linia simpla a livingului.

Living-ul New York - primul living în sticlă și lumini
Designul exclusivist, creat pentru Lux, se remarcă prin modul în care suprafața de sticlă Lacobel compune lumina, modelând și reinventând spațiul. 

Magazine

LEMS este cel mai extins lanț de magazine de mobilă din România. Pentru oferte, consultați http://www.lemet.ro și cataloagele Lems.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - mobilă