Mobexpert - cataloage, magazine și orar

Cataloage Mobexpert

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Mobexpert

Grupul Mobexpert este liderul pe piața de mobilier din România. Mobexpert se clasează între primele douăsprezece întreprinderi europene din industria mobilei. Grupul Mobexpert cuprinde 10 firme pe zona de retail, 9 fabrici de mobilă pe zona de producție, 6 firme de import și 3 firme de servicii (informatică, logistică și proiectare-dezvoltare) Rețeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 hipermagazine și magazine. În România, rețeaua cuprinde 13 hipermagazine (patru în București și câte unul în Brașov, Suceava, Pitești, Sibiu, Iași, Oradea, Timișoara, Constanța și Cluj-Napoca) și 13 magazine (Bistrița, Dej, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Arad, Alba-Iulia, Focșani, Galați, Brăila, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Craiova și Călărași).

În afara României, primul hipermagazin de mobilier și decorațiuni a fost inaugurat la Sofia, în septembrie 2007. De asemenea, Mobexpert Office a fost prezent, din 2005, cu magazine proprii în Sofia (Bulgaria) și în Belgrad (Serbia). În anul 2016, însă, magazinele din Serbia și Bulgaria au fost închise, compania mizând doar pe expansiunea la nivel național.
Suprafața totală de expunere a magazinelor Mobexpert totalizează în prezent peste 110.000 metri pătrați și reprezintă o investiție de aproximativ 76 de milioane de euro.

Produse

O vizită la Mobexpert Outlet este întotdeauna o ocazie de a descoperi o mare varietate de produse care poartă garanția calității Mobexpert, la prețuri întotdeauna reduse. 
Mobexpert explorează continuu o vastă rețea de peste 400 de furnizori din România și de pe trei continente, în căutarea celor mai interesante oportunități de moment.

CATEGORII PRINCIPALE

Canapele, paturi, dulapuri, biblioteci, mese și scaune, birouri, seturi terasă și grădină, covoare, corpuri de iluminat, pentru paturi, pentru masa, decorațiuni., mobilier camera (dormitor, dining, living, bucătărie, apartament, birouri, camera pentru copii, baie).

Servicii

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Clienții pot plăti cu cardul (credit, debit, cumpărături), în rate, numerar la livrare sau prin OP.

LIVRARE ȘI MONTAJ GRATUITE

Comenzile peste 10.000 Lei se livrează și montează GRATUIT oriunde în România.

BLOG - IDEI PENTRU CASA TA

Idei de amenajare și soluții practice de la experții în mobilier.

LIVRARE PÂNĂ ÎN CASĂ

Mobila va arăta în casă așa cum a fost văzută în magazin.

Pentru oferte, consultați https://mobexpert.ro/ și cataloagele Mobexpert.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - mobilă