Cel mai apropiat
spinner

 Este posibil ca pliantele să nu fie valabile în toate magazinele locale.

Carrefour - cataloage şi oferte

 

Catalog Carrefour - video

Locul unde găsești de toate

Brandul Carrefour nu mai are nevoie de prea multe introduceri, fiind unul dintre cele mai populare magazine din țara noastră. Motivul principal este că acolo găsești de toate, de la televizoare, congelatoare și mașini de cusut până la produse alimentare sau aparate de aer condiționat. Un alt factor decisiv pentru popularitatea acestui brand este numărul foarte mare promoții periodice pentru o gamă largă de produse. Ca să poți beneficia de întreaga ofertă, tot ce trebuie să faci este să intri pe https://carrefour.ro și să arunci o privire peste catalog. Acesta arată ca o revistă și îți pune la dispoziție toate produsele care beneficiază de reduceri consistente.

Abține-te până la sfârșitul lui noiembrie

În cazul în care te gândești să-ți cumperi ceva mai scump, ar fi indicat să nu te grăbești și să aștepți mega-reducerile de Black Friday. Sărbătoarea mondială a consumerismului este ziua în care se fac reducerile cele mai mari din întreg anul, așa că poate fi o ocazie excelentă de a pune deoparte o sumă frumușică de bani. E nevoie doar să te hotărăști asupra produsului și să depui puțin efort pentru a te trezi dis de dimineață. Astfel, vei avea mai multe șanse să comanzi înainte de epuizarea stocurilor.

Perseverența dă roade

În cazul în care nu poți aștepta până la finalul toamnei, e de-ajuns să consulți din când în când cataloagele de pe site. În acest mod vei putea să rămâi la curent cu cele mai importante oferte săptămânale. Iar dacă-ți faci și un Carrefour Card, vei avea parte de beneficii suplimentare și reduceri constante, lucru care nu poate fi decât îmbucurător. După cum ai putut vedea, prin eforturi minime ai posibilitatea să pui deoparte cantități destul de însemnate de bani, de care te vei putea bucura ori în vacanțe, ori alături de prieteni și familie.

Produse din cataloagele Carrefour

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri