remarkt - cataloage, magazine și orar

Cataloage remarkt

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Real

Real este un lanț de hipermarketuri, parte a companiei Metro. După validarea primită din partea Consiliului Concurenței din România la sfârșitul lunii iulie, în data de 12 septembrie 2013 a fost finalizată tranzacția Auchan-Real vizând achiziția a 20 de hipermarketuri Real în România, ca urmare a acordului semnat în 30 noiembrie 2012 între Grupul Auchan și Metro Group când majoritatea magazinelor din estul Europei, inclusiv România, au fost cumpărate de Auchan, cu 1,1 miliarde Euro.

PRETURI MICI IN FIECARE ZI

REAL HYPER MAGAZINE isi desfășoară activitatea pe piața românească sub brandul real,-. Fiecare magazin real,- isi propune sa fie destinația preferata de cumpărături in zona sa de acoperire, datorita prețului si a sortimentului adaptat cerințelor clienților săi. Aceștia sunt așteptați la cumpărături cu o mare varietate sortimentala pe toate categoriile, fie ca este vorba de produse alimentare sau nealimentare - electronice, electrocasnice, haine, încălțăminte, jucării, accesorii etc. Gama de produse cuprinde peste 25.000 de articole adresate întregii familii.

Mărci proprii

Tip - calitate superioara la cel mai bun preț

TIP vine in întâmpinarea necesitaților cotidiene, aducând cele mai bune preturi in magazinele real,-. Articolele TIP sunt deja o prezenta constanta in gama ampla de produse puse la dispoziție de Real.

Real,- Quality - Brand de calitate superioara la un preț mai bun

Calitate superioara la preturi bune? Atunci brandul real,- QUALITY este cel mai adecvat. real,-QUALITY oferă calitate de top la un preț avantajos.

Real,- BIO - calitate organica certificata la preturi accesibile

real,- BIO oferă produse organice la cele mai bune preturi. Întreaga gama de produse BIO sub brand propriu respecta reglementările stricte ale prevederilor in vigoare. Oricui ii place sa mănânce ecologic si sa trăiască sănătos se va simți acasă cu real,- BIO deoarece întregul sortiment se caracterizează printr-o calitatea superioara obținută prin metodele de producție 100% organice. real,-BIO sunt produse obținute fără utilizarea compușilor chimici de sinteza ceea ce le conferă siguranța unei alimentații sănătoase.

Magazine

REAL HYPER MAGAZINE, operează pe piața românească 2 magazine in format hipermarket: real,- Arad si real,- Oradea Episcopia. Pentru oferte, consultați http://www.real-hyper-magazine.ro și cataloagele Real.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri