Metro - cataloage, magazine și orar

Cataloage Metro

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

METRO Cash & Carry

METRO Cash & Carry România a deschis primul magazin în Octombrie 1996, fiind și prima companie care a introdus pe piața din România un nou sistem de vânzare - cash&carry. Încă de la intrarea sa pe piață, compania și-a concentrat activitatea pentru a le oferi clienților săi profesioniști o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preț.

Începând cu aprilie 2010, METRO Cash & Carry România introduce un nou concept, METRO Punct, un magazin conceput special pentru a veni în sprijinul clienților Revânzători și HoReCa. METRO Punct asigură oferte promoționale variate, soluții și consultanță specializată, precum și programe de loialitate clienților săi, în vederea eficientizării afacerilor lor. Astfel, aceștia pot beneficia de produsele și serviciile companiei, în mod eficient și rapid, optimizându-și consumul de timp și resurse.

Produse și mărci proprii

METRO Chef

METRO Chef a apărut din asocierea naturală a brandului METRO cu universul gastronomic. Prin "Chef" dorim sa oferim inspirație pentru o afacere de succes celor care sunt pasionați de lumea HoReCa.

Aro

Brandul propriu METRO cu cea mai mare notorietate pe piața din Romania este ARO. Gama sa de produse de baza la preț foarte accesibil se adresează atât clienților revânzători, cat si clienților HoReCa.

Fine Life

Gama de produse FINE LIFE se afla în continuă dezvoltare si reprezintă o alternativă la brandurile aflate în piață.

Rioba

Cu aspect elegant si gust rafinat, produsele gamei Rioba sunt tot ce trebuie pentru un bar, cafenea, hotel sau pentru aprovizionarea sălilor de protocol.

Horeca Select

Produsele alimentare si nealimentare din gama HORECA Select sunt destinate bucătăriilor si bucătarilor profesioniști.

SIGMA

SIGMA este gama completa de produse absolut necesare in orice birou, atât pentru uz profesional, cat si pentru uz personal.

H-Line

Gama de produse de înaltă calitate H-Line poate dota complet hoteluri, pensiuni si restaurantele sau sălile de mese aparținând acestora.

Magazine și program de lucru

Astăzi, rețeaua METRO Cash & Carry România numără 30 de centre de distribuție, inclusiv 5 magazine METRO Punct, La nivel național, magazinele sunt distribuite astfel: în București - 5 centre, în Brașov, Constanța, și Timișoara câte 2 centre, un centru în fiecare din următoarele orașe: Pitești, Cluj, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureș, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău, Târgoviște și Turda. Magazinele sunt deschise între orele 5 și 23. Vizitați https://www.metro.ro și studiați cataloagele Metro pentru cele mai noi oferte și discounturi.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri