Kaufland - cataloage, magazine și orar

Cataloage Kaufland

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Kaufland

Kaufland își deschide primul magazin în România în 2005. În 2016, își extinde în România mărcile proprii K-Bio și K-take it veggie, special pentru toți cei care vor să aibă un mod de viață sănătos. În plus, în parteneriat cu Renovatio, Kaufland a lansat prima rețea publică de stații de alimentare a mașinilor electrice din România.

Tot în 2016, s-a încheiat cu succes programul Olimpiadele K, peste 100 de școli fiind premiate. În cursa pentru premiile în valoare de 2.250.000 de euro au intrat 1200 de instituții de învățământ provenind din peste 900 de localități, iar departajarea s-a făcut în ordinea punctajului obținut ca urmare a activităților realizate.

2016 a fost anul în care Kaufland România a lansat aplicația Scan and Play care oferă posibilitatea clienților să își scaneze singuri produsele și apoi să plătească la o casă special amenajată.

Mărci proprii

bevola- creme, produse de păr, geluri de duș, peste 100 de produse pentru îngrijirea perfectă. De la îngrijirea feței, igiena dentară, până la îngrijirea pielii și a părului – pentru bebeluși și copii, femei și bărbați. Rețetele produselor de îngrijire și curățare conțin ingrediente atent selectate, acestea fiind testate dermatologic de institute independente.

K-Bio - calitate eco la preț avantajos

Pentru persoanele care doresc să includă în dieta zilnică tot mai multe produse eco, Kaufland are marca proprie K-Bio care corespunde dispozițiilor Directivei CE privind produsele ecologice.

Exquisit

Chipsuri albastre cu condimente aromatice, somon sălbatic afumat la rece, prosciutto di Parma și multe altele. Toate delicatesele sunt produse din ingrediente excelente și într-un mod special.

K-take it veggie

K-take it veggie oferă o gamă largă de produse vegane sau vegetariene, care, pe lângă eticheta V, au aplicată deseori sigla ecologică!

K-free: fără lactoză și fără gluten. Produsele K-free nu conțin gluten sau lactoză, dar oferă totuși gustul complet.

Magazine și program de lucru

Kaufland are o rețea de 119 magazine în România. Programul de lucru al magazinelor este între orele 8 și 22. Pentru detalii, consultați https://www.kaufland.ro și cataloagele Kaufland care conțin oferte imbatabile.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri