Selgros - cataloage, magazine și orar

Cataloage Selgros

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Selgros

Selgros este un retailer european de tip Cash&Carry, deținut de holdingul elvețian TransGourmet. Compania a intrat pe piața din România în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Brașov. unde se află și sediul administrației centrale.

Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului TransGourmet, controlat astăzi integral de compania Coop Elveția, Selgros deținând în prezent 91 de magazine, 43 în Germania, 17 în Polonia, 9 în Rusia și 22 în România.

Mărci proprii și produse

Quality si Economy sunt două din cele patru branduri proprii dezvoltate de grupul TransGourmet pentru piețele in care acesta operează. Pentru moment, dintr-un portofoliu de peste 1.500 de articole disponibile la nivel internațional, produse alimentare și nealimentare, Selgros Cash&Carry Romania a adus pe rafturile sale o selecție de circa 100 de articole, toate fiind exclusiv produse alimentare dedicate revânzătorilor din horeca, în special.

Din portofoliul brandului Quality, Selgros Cash&Carry Romania a ales sa aducă pe rafturile magazinelor din România câteva articole precum: conserve de fructe și legume, oțet balsamic, paste și orez, produse pentru mic dejun, deserturi și diverse sosuri pentru deserturi, ciocolată pentru cafea, mai multe sortimente de cafea și ceaiuri, băuturi răcoritoare în ambalaje de carton.

Marca Economy înseamnă calitate la un preț accesibil. Compania își asigura revânzătorii de o calitate constantă, monitorizata atât de TransGourmet cat și de mai multe institute partenere.

Sub brandul Economy, Selgros a listat în rafturile sale conserve de fructe și legume, ulei de măsline, paste, smântâna pentru gătit, cafea, biscuiți, mai multe produse de panificație si patiserie s.a.

Ofertă Selgros include și produse nealimentare: soluția completă si profesionistă pentru

casă și birou, pentru uz casnic sau profesional, pentru divertisment și afaceri.

Magazine și program de lucru

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Programul de lucru este în orele 7 și 22. Vizitați https://www.selgros.ro pentru cataloage și oferte atractive.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri