Mega Image - cataloage, magazine și orar

Cataloage Mega Image

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din Romania cu peste 9000 de angajați si cu o rețea care cuprinde in prezent peste 500 de magazine in București, Constanta, Ploiești, Brașov, Târgoviște si alte orașe din tara. Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se afla in continua expansiune. In 2015 Mega Image a sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului magazin in Romania.

Conceptul Shop&Go a fost lansat pe piața din Romania in anul 2010, ajungând in prezent la peste 250 magazine. Magazinele Shop&Go vin in întâmpinarea clienților care doresc sa-si facă cumpărăturile rapid, aproape de casa.

Produse marcă proprie

Mega Image a lansat in 2009 marca proprie Gusturi romanești care oferă o gama variata de produse tradiționale din gama de lactate, carne, paste făinoase si dulciuri. Toate produsele sunt fabricate numai in colaborare cu producători locali, recunoscuți pentru calitate.

Pentru oamenii activi, care nu au timp, dar cărora le place sa mănânce preparate gătite, s-a lansat o noua gama de produse: marca proprie Mega Apetit. Supe si ciorbe, paste si feluri principale – sunt mâncăruri pregătite ca acasă, gata de servire.

Le Boucher este o marca proprie Mega Image cu produse gourmet din carne pentru care specialiștii Mega Image garantează pentru calitate. Metodele de selecție, tranșare si pregătire a cârnii sunt metode testate si perfecționate in peste 140 de ani de experiența a producătorului.

Nimeni nu dorește sa cheltuiască mult pentru cumpărăturile cotidiene. Gama Mega Image 365 are preturi foarte bune pentru produsele care acoperă nevoile zilnice. In plus, produsele 365 au garanția calității Mega Image. 

Inspirate din rețete tradiționale belgiene si internaționale, dar si locale, produsele Deltaice sunt la îndemâna când este nevoie de ajutor la gătit. 

Produsele BIO respecta cele mai stricte standarde alimentare, au un gust excelent si sunt foarte sănătoase. 

Istoria Etos începe la 1919, în Olanda, când compania Philips deschide primul magazin cu produse de îngrijire personală de cea mai bună calitate. 

CARE este marca proprie Mega Image din 2007 si este dezvoltata de AB Grecia, unul din lanțurile de magazine din rețeaua Delahize Group. 

Magazine și program de lucru

Programul de lucru al magazinelor este între orele 8.00 și 22.00. Pentru oferte consultați https://www.mega-image.ro și cataloagele Mega Image.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - hipermarketuri și supermarketuri