Cel mai apropiat
spinner

 Este posibil ca pliantele să nu fie valabile în toate magazinele locale.

Altex - cataloage şi oferte

 

Economisește inteligent

Chiar dacă impulsul de a cumpăra un produs in câteva secunde este foarte puternic, mai ales având în vedere pleiada de opțiuni în ceea ce privește comenzile online, de multe ori e mai înțelept să ai puțină răbdare. Motivul principal este că ai putea cumpăra același produs cu o reducere substanțială, iar singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să stai cu ochii pe oferte și promoții care apar destul de regulat pe site-ul celor de la Altex. Astfel, dacă nu e nicio urgență, mai bine aștepți câteva săptămâni și vei rămâne în buzunar cu o sumă consistentă de bani, cu care vei putea achiziționa o pereche de căști bune, sau orice altceva ți-ar mai trebui.

Amână achizițiile costisitoare pentru Black Friday

Este binecunoscut faptul că toate marile magazine fac niște reduceri extraordinare de Black Friday. Așa că dacă vrei să-ți iei un laptop nou, cel mai înțelept lucru ar fi să ai răbdare până în ultima zi de vineri din noiembrie. Chiar dacă va fi greu să te abții, atunci vei avea acces la telefoane, televizoare și nu numai, puse la vânzare cu o reducere de până la 50%, ba chiar mai mult la câteva produse.

Nu uita că poți cumpăra și în rate

Dacă intri pe https://altex.ro vei avea acces la un catalog plin de produse la prețuri promoționale, pe toată durata anului. Cei de la Altex îți pun la dispoziție și un sistem de rate fără dobândă, așa că poți lua în calcul și această variantă dacă nu ai toți banii la îndemână. În plus, dacă ești norocos, poți să găsești și un cupon de reducere în timpul unei campanii promoționale. În concluzie, dacă nu ești împins de împrejurări să cumperi urgent un produs, cel mai bine ar fi să consulți toate ofertele și să aștepți promoții la produsele care te interesează.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - electronică și aparatură de uz casnic