Altex - cataloage, magazine și orar

Cataloage Altex

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Altex

In 1992 Antreprenorul Dan Ostahie pune, in orașul Piatra Neamț (județul Neamț) bazele Altex, brandul care a influențat industria de retail din Romania. Încă de la început, Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor, precum si soluții de finanțare accesibile. Compania Altex deține, în prezent, magazine în toate județele României. Cele mai multe unități sunt deschise în Capitală (14) și în cele mai mari județe din țară. Retailerul de electronice și electrocasnice își va continua procesul de extindere la nivel național.

Tehnologie disponibila tuturor clienților

Altex are misiunea de a face tehnologia disponibila tuturor clienților la nivel național, facilitând astfel disponibilitatea serviciilor si produselor care le vor satisface cel mai bine nevoile. Conceptul omnichannel aduce confortul si ușurința in procesul de informare, luare a deciziei, interacțiune cu produsul, cumpărare si apoi utilizare.

Altex este una dintre cele mai importante companii private romanești si liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT si multimedia din Romania, cu o cifra de afaceri de circa 720 de milioane de euro si un profit net de peste 10 milioane de euro in 2018.

Altex oferă clienților o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Gama de produse este atent aleasa, având ca principal criteriu calitatea si performanta produsului.

Soluții de finanțare

Pentru clienții Altex s-a înființat Credex, o companie de credite de consum, care să îi ajute pe aceștia cu soluții optime de finanțare pentru cumpărarea articolelor aflate la reduceri pe website-ul Altex si in rețeaua naționala de magazine. Soluțiile de finanțare sunt extrem de flexibile si se remarca prin dobânzile si ratele scăzute.

Altex oferă „cel mai mic preț din Romania” si promite “de 2 x diferența, daca găsești in alta parte mai ieftin”.

Magazine și program de lucru

Rețeaua națională de magazine (peste 100 de magazine Altex) se afla in continua expansiune, la fel si gamele de produse pe care le comercializam, la cele mai avantajoase preturi. Programul de lucru este între orele 7.00 și 22.00. Pentru cele mai noi oferte, intrați pe https://altex.ro și studiați cataloagele Altex.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - electronică și aparatură de uz casnic