Media Galaxy magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Media Galaxy

Media Galaxy este o rețea de magazine de electronice și electrocasnice din România, deținută de compania Altex, având sediul în Piatra Neamț. Rețeaua a fost lansată în anul 2004 și cuprinde magazine cu suprafețe de peste 2.000 m2. Media Galaxy reprezintă una dintre cele mai mari rețele de magazine cu vânzare de produse electronice și electrocasnice ce activează pe piața românească, punând la dispoziția clienților o gamă variată de produse atât online, cât și offline, în cele mai mari orașe ale țării: București, Cluj, Iași, Arad, Brașov, Constanța, Timișoara, Pitești, Baia Mare, Oradea, Craiova, Târgul Mureș, Suceava.

Cele 19 magazine de mare suprafață Media Galaxy reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informația şi conexiunea cu ceilalți. Printr-o selecție relevanta de branduri, alături de servicii de calitate, Media Galaxy aduce tehnologia mai aproape de consumatori, făcând-o mai accesibila devenind o parte fireasca a vieții acestora.

Cea mai variata gama de produse electronice si electrocasnice

In magazinele Media Galaxy si pe site-ul mediagalaxy.ro clienții găsesc oferte la electrocasnice si electronice, precum si la categorii noi de produse – articole de voiaj si trolere, cosmetice si parfumuri, cafea, sucuri si apa sau articole pentru copii si bebeluși. Clienții au la dispoziție reduceri la cele mai cunoscute branduri de televizoare, precum si la o gama larga de produse si gadget-uri IT, începând cu cele mai performante laptopuri si ajungând la sisteme PC, software si retelistica. Aici se găsesc produse necesare în gospodărie: frigider, mașină de spălat, aragaz sau expresor, precum si fiare de calcat, aspiratoare sau roboti de bucătărie. Clienții dispun și de o serie variată de modele de camere foto si aparate video, telefoane de ultima generație si kit-uri smart home.

Pentru pasionații de gaming Media Galaxy oferă o gama variata de console gaming – PS4, Xbox si Nintendo, precum si jocurile potrivite pentru acestea. Nici zona auto nu ramane mai prejos – la Media Galaxy se vând anvelope, accesorii auto si chiar mașini second hand.

Media Galaxy oferă consumatorilor cea mai variata gama de produse si o selecție importanta de branduri de calitate, iar prin serviciul “Rambursam diferența” primești diferența de preț sub forma de voucher daca găsești un preț mai mic in alta parte.

Strategie omnichannel

Media Galaxy pune consumatorul in centrul proceselor de business si dezvolta constant strategia omnichannel pentru ca experiența cumpărătorilor sa fie similara atât in mediul online cat si in mediul offline al magazinelor. Media Galaxy traduce printr-o dezvoltare omnichannel nevoia de a fi oricând și oriunde este clientul.

Servicii de calitate si soluții de finanțare

Media Galaxy oferă metode de creditare variate, care permit plata în timp a produselor. Clienții beneficiază de rate fără dobândă prin cardul BRD, precum și variante flexibile de rate de la ING, Banca Transilvania, Raiffeisen, Piraeus, Alpha Bank, Euroline, Unicredit sau Card Avantaj. De asemenea, clienții pot cumpăra rapid și fără acte suplimentare prin sistemul de rate Credex.

Pentru oferte, consultați https://mediagalaxy.ro și cataloagele Media Galaxy.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - electronică și aparatură de uz casnic