eMAG magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

eMAG
eMAG este o companie care a reușit să devină cel mai mare retailer online din România, fiind înființată în anul 2001. Deși la început se ocupa în principal cu livrarea de componente PC, de-a lungul timpului oferta companiei a devenit foarte diversificată, devenind astfel un marketplace unde poți găsi jocuri, muzică, dispozitive mobile, componente pentru PC și multe alte tipuri de produse.

Fiind unul din primele magazine online din România, eMAG a reușit să acapareze acest segment de piață prin servicii excelente, promptitudine și numeroase oferte avantajoase, ajutând la dezvoltarea și popularizarea fenomenului Black Friday. Începând cu anul 2012, compania a început să se extindă pe plan internațional, ajugând în țări precum Bulgaria, Ungaria sau Polonia.

Unul din aspectele prin care eMAG iese în evidență față de alți competitori de pe piață este diversitatea. Aici poți găsi produse de la Epic Games, televizoare cu suport DVB-T2, poți cumpăra un dicționar englez sau un mărțișor, ba chiar și aparate radio pentru autovehicule sau harta României. În schimb, nu vei găsi filme online sau seriale online pentru că există deja platforme consacrate pentru astfel de conținut.

De ce să cumperi de la eMAG
•    Pentru că oferă suport excelent pentru clienți, inclusiv posibilitatea de a returna produsul cumpărat într-un termen de 30 de zile.
•    Pentru că vei găsi cele mai noi versiuni de echipamente electronice, inclusiv ultimele modele iPhone sau Samsung.
•    Pentru că vei putea găsi articole dintr-o gamă foarte variată, inclusiv produse de fashion sau echipamente pentru grădinărit.
•    Pentru că produsele pot beneficia de garanție extinsă, așa că pentru o mică sumă suplimentară îți poți repara monitorul chiar și după 3 sau 4 ani de la achiziționare.

Showroom și orar
Cu toate că majoritatea vânzărilor se desfășoară online, eMAG a deschis așa-numitele showroom-uri în cele mai mari orașe din țară, precum București, Iași, Timișoara sau Cluj-Napoca. Acolo vei putea să testezi diverse echipamente sau să-ți cumperi anumite produse, dacă nu mai ai răbdare să aștepți comanda online.

În general, programul showroom-urilor este de la 9:00 la 20:00 în timpul săptămânii, iar în weekend de la 10:00 la 14:00. Bineînțeles că acesta poate varia de la un magazin la altul, așa că poți intra pe site-ul oficial https://www.emag.ro pentru a găsi orarul celui mai apropiat showroom, dar și pentru a consulta ofertele.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - electronică și aparatură de uz casnic