PC garage magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

Despre PC Garage

PC Garage face parte, alături de eMAG, din gașca pionierilor comerțului online din România. Ceea ce la început a fost un magazin în care se vindeau echipamente IT a devenit un magazin online de calitate, în care poți găsi tot ce ține de tehnologie: jocuri, cel mai noi telefoane iPhone, licențe de Windows 10, console Xbox, modele performante de smartwatch sau monitorul acela pe care ți-l dorești.

Chiar dacă site-ul mai comercializează și anvelope sau mașini electrice de tocat carne, marea majoritate a vizitatorilor sunt mai degrabă interesați de cele mai performante plăci video de la nVidia, de ultimul laptop de gaming ieșit pe piață sau de un ChromeCast de generație mai veche pentru părinți. Și pe bună dreptate, având în vedere că numele brandului începe cu PC.

Vestea bună este că prețurile sunt în general excelente, iar dacă mai prinzi și o perioadă de reduceri, ai toate șansele să poți achiziționa o licență Office 365 la un preț derizoriu. Dacă faci parte dintr-o generație mai veche, s-ar putea să ai noroc și să mai prinzi un model de MP3 player, de dragul vremurilor de altă dată.

 

De ce să cumperi de pe PC Garage?

În primul rând, pentru că e foarte simplu. Trebuie doar să-ți faci un cont pe https://www.pcgarage.ro și ești gata de cumpărături. În al doilea rând, brandul este cunoscut pentru suportul excelent pe care-l oferă clienților săi. Așa că, dacă întâmpini ceva probleme sau se strică ceva, poți suna sau le poți trimite un mail și vei primi în cel mai scurt timp toate informațiile de care ai nevoie.

Dacă nu ții foarte mult la aparențe, vei găsi în ofertele PC Garage o mulțime de produse resigilate cu prețuri foarte reduse. Iar dacă deții o firmă înregistrată la RECOM și vrei să cumperi volume mai mari, poți cere o ofertă personalizată.

 

Alte informații utile

Cel mai bun lucru la un magazin online este că nu mai depinzi de programul de funcționare. Dacă te trezești într-o dimineață la ora 5 și hotărăști să-ți cumperi o consolă de ultimă generație, o poți comanda în doar câteva minute. Așa că, nu-ți rămâne de făcut decât să te hotărăști care va fi următoarea ta achiziție.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - electronică și aparatură de uz casnic