Flanco magazine și orele de deschidere

Unde găsiți magazine

Citiți mai mult

https://toate-ofertele.ro/produse/telefonFlanco

Flanco și Flanco World sunt două rețele de magazine de produse electronice, electrocasnice și IT&C din România, operate de compania Flamingo. Compania a fost înființată de omul de afaceri Florin Andronescu, iar numele Flanco vine de la Florin Andronescu Company. În iulie 2008 rețeaua număra 64 de magazine Flanco și 21 de unități Flanco World. În mai 2011, rețeaua de magazine Flanco a ajuns la 75 de magazine, având o suprafață de retail de 35.000 de metri pătrați.

Produse

Oferta de produse si servicii este prezentată în momentul actual prin intermediul a 78 de magazine deschise în toată țară, dintre care 12 în București. În magazinele sale, Flanco oferă consumatorilor o gamă largă de produse electronice şi electrocasnice, de la frigidere, mașini de spălat şi de gătit, la televizoare şi echipamente audio-video, de la sisteme de aer condiționat şi aspiratoare la aparate de îngrijire personală şi aparatură de bucătărie. Gama de produse IT&C, din oferta Flanco, reprezintă o sursă de dezvoltare importantă.

Mărcile comercializate de Flanco în calitate de partener autorizat sunt: Akai, Arctic, Ardo, Ariston, Beko, Bosch-Siemens, Braun, Candy, Electrolux, E-boda, Franke, Fourlis, Galanz, Gorenje, Ignis, Indesit, JVC, LG, Magister, Midea, Moulinex, Panasonic, Philips, Polar, Revlon, Roadstar, Rowenta, Samsung, Sharp, Sony, Tefal, Veryo, Vortex, Whirlpool si Zanussi. Pe lângă o gamă variată de produse, Flanco oferă consumatorilor săi consultanță în alegerea celor mai potrivite soluţii de cumpărare - produse şi cele mai eficiente şi accesibile sisteme de vânzări în rate, asigurând în plus variate servicii post-vânzare, cum sunt transportul şi instalarea gratuit. Flanco comercializează sub marca proprie Vision Touch o gamă de telefoane inteligente şi televizoare cu 10-15% mai ieftine decât produsele similare ale unor branduri celebre.

Servicii

Garanție Extinsă cu întindere de 24, 36 sau 48 luni.

Astfel, in cazul unei garanții a producătorului de 24 luni, daca clientul a cumpărat Garanție Extinsa pentru o durata de 24 luni, beneficiază de avantajele Garanției Extinse pe toata durata garanției producătorului. Însă daca a cumpărat Garanție Extinsa pentru 36 sau 48 luni, beneficiază de avantajele Garanției Extinse pe toata durata celor 24 de luni, plus încă 12 sau 24 luni după expirarea garanției oferite de producător.

Alte servicii Flanco: soluții de plată, credit online, livrare la domiciliu, rezervă în magazine, tu deschizi, tu decizi, retur produse.

Magazine

Cel mai dinamic retailer electro-IT din Romania, prezent cu magazine in peste 90 de orașe si deținător al unuia din cele mai importante magazine online din tara. De la fondare si pana in prezent peste 5.000.000 de familii au cumpărat de la Flanco. Pentru oferte, consultați https://www.flanco.ro și cataloagele Flanco.

Cele mai noi cataloage
Comercianți - electronică și aparatură de uz casnic